Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Zwolle

In Zwolle en omgeving worden regelmatig evenementen en feestelijke gelegenheden georganiseerd. Om voortdurend iets nieuws te kunnen brengen, heeft Poffertjes On Tour de oplossing in huis. Bij ons cateringbedrijf kunt u een poffertjeskraam in Zwolle huren, waardoor u al uw gasten of bezoekers, verrukkelijke poffertjes kunt voorschotelen.

Altijd voldoende capaciteit

Of u nu een poffertjeskraam wilt huren voor een kleine braderie of een enorm publieksevenement, wij komen bij u in Zwolle de poffertjescatering verzorgen. Wij hebben de capaciteit om in buitengewoon korte tijd, een grote hoeveelheid poffertjes te bakken. Doordat wij als geen andere realiseren dat de tijd voor het serveren van groot belang is, hoeven uw gasten en bezoekers niet langer te wachten dan nodig is.

Snelle en efficiƫnte bereiding

De ervaring die onze organisatie de afgelopen jaren heeft opgedaan, heeft er voor gezorgd, dat wij een uiterst efficiƫnte werkwijze hebben ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij, zonder dat de kwaliteit van de poffertjes daar onder te lijden heeft, vele poffertjes tegelijkertijd bereiden.

Heeft u interesse?

Wanneer u interesse heeft voor het huren van een poffertjeskraam in Zwolle, heeft u uitgebreid de gelegenheid om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via onze contactgegevens voor het beantwoorden van al uw vragen en het plaatsen van een reservering.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*