Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een geavanceerde poffertjeskraam in Rotterdam voor uw feest of evenement, bent u bij Poffertjes On Tour aan het juiste adres. Zoals de naam u wellicht al doet vermoeden, is onze poffertjeskraam volledig mobiel en komen wij op plaatsen door heel Rotterdam en zelfs ver daarbuiten.

Geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid

Poffertjes zijn al eeuwen oud, maar nog steeds erg geliefd bij mensen van alle leeftijden. Voor zowel zakelijke als particulieren gelegenheden in Rotterdam of omgeving, kunt u onze poffertjeskraam huren. Wilt u bijvoorbeeld bezoekers trekken naar uw beursstand, organiseert u een braderie of een familiefeest? Voor vrijwel iedere gelegenheid bieden wij een passende oplossing en misstaat onze poffertjeskraam zeker niet.

Onmisbare spil

Wij zijn een professioneel cateringbedrijf dat speciaal is gericht op het bakken van ambachtelijke poffertjes. Veel organisatoren van feesten en evenementen, zien ons bedrijf inmiddels als een onmisbare spil en weten ons iedere keer weer te vinden voor het bakken van poffertjes op locatie.

Wilt u kennis maken?

Maak gerust eens kennis met de mensen achter deze succesvolle formule en boek vandaag nog een geschikte poffertjeskraam in Rotterdam. Wij zorgen er graag voor dat uw feest slaagt en iedereen tevreden is.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*