Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam

De poffertjeskraam is bijna niet meer weg te denken op grote evenementen. De laatste jaren worden er zelfs meer evenementen georganiseerd in ons land dan de jaren ervoor. De vraag naar een mobiele poffertjeswagen is daarmee ook sterk gegroeid. Wij komen met onze poffertjeskraam graag langs op een braderie of jaarmarkt, maar ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of straatfeest kunt u onze mobiele poffertjes kraam inhuren.

De poffertjeskraam is geliefd bij kinderen en volwassenen

Zowel kinderen als volwassenen weten onze poffertjes meestal niet te weerstaan. De aloude Nederlandse traditie van deze kleine pannenkoekjes, brengt veel evenementbezoekers in beroering en weten de weg naar onze poffertjeskraam snel te vinden.

Voor particuliere- en bedrijfsevenementen

U kunt onze poffertjeskramen voor vrijwel ieder evenement inzetten. Of het nu gaat om een particulier evenement of bedrijfsevenement, wij komen met onze poffertjeskraam langs op iedere locatie. Ook of u om een evenement gaat organiseren waar duizenden bezoekers op af komen of een kleinschaliger evenement met enkele tientallen bezoekers, zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest of verjaardagsfeest, komen wij uw feest graag extra glans geven.

Echte Hollandse poffertjes?

Iedere Nederlander kent ze wel, de echte Hollandse poffertjes, maar komen deze poffertjes eigenlijk wel uit Nederland? Nee, de poffertjes die wij kennen komen oorspronkelijk uit Frankrijk. De poffertjes zijn tijdens de Franse revolutie naar Nederland gekomen, waar de poffertjes veel verkocht werden op kermissen en markten.

Wilt u een echte poffertjeskraam?

Bent u van plan een groot feest te geven of evenement te organiseren? Bij ons kunt u eenvoudig en snel een echte poffertjeskraam huren. Neem even contact op via het formulier op deze website en een reservering is zo gemaakt!

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*