Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Utrecht

Voor het huren van een mobiele poffertjeskraam in Utrecht, zit u bij Poffertjes On Tour helemaal goed. Al vele jaren is ons cateringbedrijf beschikbaar voor het huren van een poffertjeskraam. Wij hebben al veel gelegenheden bezocht met onze poffertjeswagen en veel mensen hebben onze ambachtelijk gebakken poffertjes al kunnen nuttigen. Hierop krijgen wij louter positieve reacties, waardoor wij regelmatig opnieuw gevraagd worden op feesten en evenementen.

Zeer flexibel en mobiel

Wanneer u eens op een ludieke manier uw bedrijf wilt promoten, een bijzondere invulling voor uw buurtfeest wilt of een aangename invulling wilt realiseren voor het evenement dat u organiseert, dan is onze poffertjeskraam een ideale verrassing. Doordat wij zeer flexibel en mobiel zijn, kunnen wij op vrijwel iedere locatie in Utrecht komen met onze mobiele poffertjeswagen.

Snelle bak technieken

In de loop der jaren hebben onze poffertjesbakkers veel ervaring opgedaan, waardoor zij in staat zijn op snelle en succesvolle wijze de poffertjes te bakken voor uw bijeenkomst of evenement. Bovendien kunnen zij in zeer korte tijd een enorme toestroom van mensen voorzien van deze heerlijkheden, zodat niemand lang hoef te wachten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kijk snel verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen beteken. Mocht u graag meer informatie of advies willen ontvangen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over het huren van een poffertjeskraam in Utrecht.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*