Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Vrijgezellenfeest organiseren? 5 tips

Het leukste vrijgezellenfeest organiseren

Is het binnenkort aan jou om een super vrijgezellenfeest te organiseren voor je broer, zus, vriend, vriendin of iemand anders die gaat trouwen? Wij geven je vijf handige tips om er een leuk vrijgezellenfeest van te maken dat de gasten, en vooral de bruid of bruidegom, nooit zullen vergeten!

1. Kies een passend thema

Je maakt het jezelf een stuk makkelijker om eerst een leuk thema te kiezen. Door een thema voor te houden, is het makkelijker om leuke activiteiten er omheen te bedenken, en de juiste locatie te vinden. Kies niet per se iets wat jou of de gasten blij maakt, maar ga voor een thema dat de bruid of bruidegom echt leuk vindt.

2. Laat de gastenlijst over aan de bruid of bruidegom

Ook de gastenlijst kun je beter aan de bruid of bruidegom over laten. Het kan goed zijn dat zij vrienden of familie hebben die jij eigenlijk helemaal niet zo goed kent, en waarvan je niet eens wist dat de bruid of bruidegom ze erbij wilde hebben. Ook worden op deze manier alleen mensen uitgevonden die de bruid of bruidegom ook echt leuk vindt.

3. Plan leuke activiteiten

Je hoeft zeker niet elke dag vol te plannen, maar het is wel verstandig om een aantal activiteiten gepland te hebben. Is dat plannen niets voor jou? Er zijn locaties waar ze alles voor je regelen. Jij hoeft alleen te kiezen wat je precies wilt doen. Een stoere buggy tour? Samen een raadsel oplossen in een escaperoom? Een anti-slipcursus volgen of lekker barbecueën? Het kan allemaal! En je hoeft verder niets te regelen. Super handig.

4. Maak het niet te duur

Een weekendje Vegas is wellicht het ultieme vrijgezellenfeest, maar helaas past dat niet binnen ieders budget. Ook zijn die dure flessen champagne niet voor iedereen weggelegd. Organiseer een vrijgezellenfeest dat voor iedereen betaalbaar is. In Nederland wordt er gemiddeld zo’n €125 besteed aan een vrijgezellenfeest, maar dat budget kan voor iedereen verschillen.

5. Kies de juiste locatie

Ten slotte is het heel belangrijk om de juiste locatie te kiezen. Vindt het ideale vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom plaats in de mooie natuur, of juist in een gezellige drukke stad? Wanneer je eerst de activiteiten gepland hebt, is het vinden van de juiste locatie vaak een stuk makkelijker.

Eten is natuurlijk ook altijd een belangrijk element. Interesse in catering op locatie? Neem dan contact met ons op.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*