Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam huren voor je evenement

Als u binnenkort wat te vieren hebt, of u hebt een evenement, kunt u bij ons een poffertjeskraam huren. Poffertjes zijn een heerlijk oer-Hollands alternatief voor een lekkere snack.

Poffertjes kraam voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt bieden wij een professionele poffertjeskraam met toebehoren. Wij kunnen evenement aan van 200 en meer bezoekers met onze speciale poffertjes on tour bus. het hele evenement kunnen wij verzorgen. Dus behalve de poffertjes kunnen wij ook zorgen voor de aankleding, entourage en overige versnaperingen. Ook als u een kleiner evenement organiseert, hebben wij een passende poffertjeskraam voor u.

Poffertjes voor particulieren

Een poffertjeskraam is uiteraard ook voor particulieren zeer geschikt. Bruiloften, feestjes en kinderpartijen. Op elke gelegenheid is de poffertjeskraam een leuke verrassing. Behalve de smaak van een poffertje is de prijs ook erg aantrekkelijk. Poffertjes maken is natuurlijk voordeliger dan hapjes met zalm, tonijn of kaviaar. Maar wel net zo lekker!

Informatie poffertjeskraam

Vul het formulier in op deze pagina en ontvang een vrijblijvende offerte. Uiteraard kan u ook direct bellen voor een vrijblijvende offerte.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*