Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Amsterdam

Poffertjes On Tour is dé mobiele cateraar die een complete poffertjeskraam in Amsterdam kan realiseren. Volgens Oudhollands recept bieden wij de lekkerste poffertjes aan vanuit een imposante poffertjeswagen. De poffertjes worden ter plaatse gebakken en aan de gasten of bezoekers van uw bijeenkomst, feest of evenement in Amsterdam aangeboden. Vooraf kunnen wij met u een vaste prijs afspreken, maar het is ook mogelijk dat de gasten zelf aan de kraambediende betalen.

Aangename verrassing

Al vele jaren is onze poffertjeskraam in Amsterdam en de rest van Nederland te vinden. Het huren van onze poffertjeskraam is uitermate geschikt voor een groot aantal gelegenheden en biedt telkens weer een aangename verrassing. Deze verrassing is helemaal compleet wanneer de poffertjes gebakken worden door onze vakkundige poffertjesbakker. De vele jaren ervaring is te herleiden aan de overheerlijke smaak van deze kleine pannenkoekjes.

Loopt het water al in uw mond

Doordat Poffertjes On Tour zich als cateringbedrijf heeft gespecialiseerd in het bakken van poffertjes, weer u precies wat u krijgt. U krijgt namelijk ambachtelijk bereide poffertjes, gebakken door klantvriendelijke bakkers. Loopt het water u al in de mond en kunt u niet wachten tot de poffertjeskraam in Amsterdam komt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het huren van onze poffertjeskraam.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*