Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Arnhem

Een poffertjeskraam in Arnhem is voor veel feesten en evenementen een bijzonder element. Jong en oud kan aangenaam verrast worden met poffertjes. Zeker als de poffertjes door Poffertjes On Tour op ambachtelijke wijze bij u in Arnhem gebakken worden. Alleen onze professionele poffertjesbakkers zijn in staat om een enorm positieve bijdrage te leveren tijdens uw gelegenheid.

Eeuwenoude gezelligheid

De eeuwenoude gezelligheid tijdens braderie├źn en markten, weten wij met onze poffertjeskraam terug te brengen. Daarnaast is een poffertjeskraam uitermate geschikt tijdens beurzen, bedrijfsfeesten en promotieacties. Naast de kleine poffertjeskramen, hebben wij tegenwoordig een enorme truck tot onze beschikking, waarmee wij zelfs onze activiteiten op zeer grote evenementen kunnen aanbieden.

Een onuitwisbare indruk achterlaten

Niet zelden laten wij een onuitwisbare indruk achter bij gasten en bezoekers van allerlei gelegenheden. Zowel in Arnhem als in de rest van Nederland, komt onze poffertjeskraam graag bij u op locatie. Met passie en zorg worden alle poffertjes zorgvuldig gebakken en geserveerd.

Waarom onze poffertjes de beste zijn

Wanneer u interesse heeft in onze poffertjes en graag onze mobiele poffertjeskraam in Arnhem huren wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag waarom onze poffertjes de beste zijn en geven u met alle plezier meer informatie en advies.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*