Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Afscheidsrecepties onnodig te duur

Afscheidsrecepties zijn vaan onnodig te duur. Natuurlijk staat het je goed als bedrijf of overheidsinstelling om een afscheidsreceptie te organiseren voor iemand die jarenlang heeft bijgedragen aan je organisatie. Maar niemand zit eigenlijk te wachten op urenlange recepties met dure hapjes en drankjes. Het gaat immers om de persoon en niet om receptie.

Nodige ophef over kosten

In Utrecht stond onlangs nog de nodige ophef over Rinda den Besten die eerst moest afzien van haar wachtgeld en vervolgens kreeg zij een storm over zich heen vanwege de dure receptie van 14.000 euro. Iets wat leuk had moeten zijn, veranderde voor haar in een nachtmerrie. Dit soort ophef ontstaat vaker bij recepties van overheden.Het blijft immers gemeenschapsgeld.

Poffertjes een uitstekend alternatief

Niets is minder Hollands dan poffertjes. En lekker ook nog. Inclusief andere versnaperingen zou zo’n afscheidsreceptie een fractie hebben gekost van het huidige prijskaartje. Een poffertjeskraam is een perfect alternatief in deze zuinige tijden. Klik hier voor meer informatie over onze poffertjeskramen.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*