Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjes On Tour

Poffertjes On Tour houdt zich al jaren bezig met mobiele catering. Poffertjes On Tour werkt volledig zelfstandig en u kunt ons voor ieder evenement inzetten. Wij bouwen onze kraam voor aanvang van uw evenement zelfstandig op en na aflopen breken we onze stand weer snel en effectief af, zodat u geen omkijken naar ons heeft.

Internationale onderneming

Met ons oer-Hollandse product weet Poffertjes On Tour zelfs bekendheid te genereren in het buitenland. Wij promoten ons land graag over de grens en werken hierin samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Poffertjes On Tour is daarmee een internationaal georiƫnteerde onderneming.

Special Event Truck

Wij beschikken zelfs over een Special Event Truck. Wij zetten deze truck in voor een gevarieerd aantal grootschalige evenementen in binnen- en buitenland. Met deze truck weten wij uw evenement een extra dimensie te geven en biedt veel mogelijkheden op het gebied van mobiele catering.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over Poffertjes On Tour ontvangen en een poffertjeskraam huren of heeft u specifieke vragen over onze catering op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*