Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam den Bosch

De poffertjes van Poffertjes On Tour kunnen zelfs bij uw in den Bosch vers en op ambachtelijke wijze gebakken worden. Onze poffertjeskraam is bijzonder geschikt tijdens feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Zo kunt u onze poffertjeskraam in den Bosch huren om uw gelegenheid op een gepaste wijze, een extra invulling te geven.

Geschikt voor zowel zakelijk als particulier

Zowel voor de zakelijke markt als voor publieksevenementen, kunt u onze poffertjeskraam huren. Ons cateringbedrijf is bijvoorbeeld uitermate geschikt als publiekstrekker op beurzen en tijdens promotieacties, maar ook op een braderieën en buurtfeesten in den Bosch is de poffertjeskraam erg bruikbaar.

Aantrekkelijke huurprijzen

De prijzen voor het huren van een professionele kraam zijn bij ons zeer aantrekkelijk. Vooral als u weet dat wij uitgeroepen zijn tot de beste poffertjeskraam 2011 – 2012. Met die titel op zak, weet u zeker dat de poffertjes u zullen bevallen en dat wij betrouwbaar en professioneel handelen.

Boek onze diensten vroegtijdig

Wacht niet langer met het huren van een poffertjeskraam in den Bosch. Vanwege onze enorme populariteit, is het verstandig om onze diensten vroegtijdig te boeken. Voor meer informatie over ons cateringbedrijf, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u met veel plezier te woord en geven graag antwoord op al uw vragen.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*