Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Catering op locatie

Bent u op zoek naar catering op locatie? Dan bent u bij Poffertjes on Tour aan het juiste adres. Wij verzorgen de catering voor vrijwel ieder feest en evenement op locatie. Poffertjes is een geliefd product onder de bezoekers van veel evenementen. Verwacht u veel bezoekers voor uw evenement? Dan spreken wij graag onze vele mogelijkheden met u door.

Mobiele catering voor ieder evenement

Wij verzorgen catering voor vrijwel ieder evenement op uw locatie. Of het nu gaat om een opendag, een beurs, muziekevenement of de opening van een nieuwe vestiging, wij komen voor u graag de catering bij op uw locatie verzorgen.

De aller-lekkerste poffertjes

Door gebruik te maken van professioneel materiaal en ervaren en gedreven medewerkers weten wij voor ieder evenement snelle en vriendelijke service te verlenen. Bovendien maken wij gebruik van hoogwaardige ingredi├źnten, die speciaal door ons zijn samengesteld. Daarmee zijn wij in staat om de aller-lekkerste poffertjes te bakken op uw locatie, die door iedereen worden gewaardeerd.

Meer informatie over locatiecatering?

Bent u geïnteresseerd in mobiele catering en wilt u graag meer informatie over catering op locatie van ons ontvangen? Neem dan nu contact met ons op door het invulformulier op deze website in te vullen en te versturen!

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*