Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Vind de beste bruiloft dj met deze tips

Kies voor een professionele bruiloft dj

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan kan een bruiloft DJ niet missen op jullie grote trouwdag. Voor een perfect feest wil je natuurlijk de beste DJ vinden. Maar waar moet je aan denken en op letten bij het kiezen van de juiste DJ? Je wilt natuurlijk dat het een spetterend feest voor jullie zelf en jullie gasten wordt. Om dit eenvoudiger te maken, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Zo vind je een professionele bruiloft DJ voor een perfect feest!

Tip 1: zoek een DJ met veel ervaring

Een bruiloft vraagt om een andere DJ dan voor een verjaardag, club of personeelsfeest. Dat het een bekende DJ is voor diverse feesten en clubs betekent niet dat deze DJ veel ervaring heeft met bruiloften. Kijk niet precies naar het aantal jaren ervaring. Kijk naar specialisme als type muziek en trends. Iemand met te lange ervaring is vaak minder bekend met de laatste hits.

Tip 2: een back-up plan

Wees voorbereid om te voorkomen dat je zonder DJ zit. Iedereen kan onverwachts verhinderd raken door ziekte of een ander probleem. Houd hier van tevoren rekening mee en overleg hoe het zit met de dekking van je DJ. Een professioneel bedrijf zorgt dan voor een back-up dj.

Tip 3: kijk goed naar de prijzen

De prijzen van een bruiloft DJ lopen uiteen van goedkope tot dure prijzen. Een hoge prijs betekent niet perse dat deze beter is. Zorg dat je op de hoogte bent van alle kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Denk daarbij aan de techniek, apparatuur, aantal draaiuren, opbouw en afbouw, reiskosten en BTW. Vraag altijd een offerte aan. Kijk ook niet naar te goedkope dj’s. Kijk naar de ervaring en de kwaliteit.

Tip 4: zoek een DJ die kennis heeft van diverse muziek

Een allround dj heeft vaak verstand van diverse muziekstijlen past zich muzikaal aan op de gasten van jullie trouwfeest. Denk ook goed van tevoren ook goed na over welke muziek je wilt laten draaien. Kijk daarbij naar je eigen wensen en denk aan de muziekstijl van je gasten.

Tip 5: Boek op tijd

Een goede en professionele DJ is vaak snel volgeboekt. Zeker in populaire maanden als mei, juni, augustus, september en december. Zorg dus dat je op tijd begint met je zoektocht en het vastleggen!

Begin direct met het zoeken van de beste bruiloft dj

Kortom, een trouwfeest organiseren vergt veel tijd en aandachtspunten. Volg onze tips en plan een spetterend feest dat voldoet aan jullie wensen!

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*