Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Amersfoort

Bij Poffertjes On Tour kunt u uitstekend terecht voor het huren van een poffertjeskraam in Amersfoort. Het zijn voornamelijk kinderen die enthousiast worden, zodra zij onze poffertjeskraam zien, maar ook volwassenen kunnen onze overheerlijke poffertjes met een klein klontje boter meestal niet weerstaan.

Volledig zelfvoorzienend

Onze mobiele poffertjeswagen kunt u op vrijwel iedere locatie in Amersfoort inhuren. Op allerlei feesten, evenementen en bijeenkomsten, bieden wij een aangename invulling. De poffertjeskraam is volledig zelfvoorzienend, zodat u niets hoeft te doen aan de opbouw van de kraam en ook naderhand wordt de kraam door ons zelf weer ingeruimd. Een half uur na afloop van de gelegenheid, zijn wij met de poffertjeskraam weer verdwenen uit Amersfoort.

Van alle markten thuis

Doordat wij veel ervaring hebben met zowel kleine als grote groepen mensen, zijn wij zeer flexibel en van alle markten thuis. Of u nu een groot publieksevenement organiseert of een kleinschalig familiefeest, wij verzorgen graag de poffertjescatering bij u op locatie.

Ambachtelijk gebakken

Huur vandaag nog onze poffertjeskraam in Amersfoort en kies voor onze overheerlijke en ambachtelijk gebakken poffertjes. U kunt ons bereiken via de contactgegevens die vermeld worden op deze website en door het invullen en versturen van het contactformulier.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*