Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Mobiele catering

Onze mobiele catering kan worden ingezet voor ieder evenement. Het maakt voor ons geen verschil of wij worden ingezet voor een groot evenement of een klein feest. U kunt altijd onze mobiele poffertjeskraam huren. Met deze vorm van catering maakt u gegarandeerd een goede indruk op uw gasten en bezoekers.

Opvallen bij uw bezoekers

Het is tegenwoordig lastig om nog aandacht te genereren voor uw beursstand, omdat bedrijven steeds meer innovatieve en aparte ideeën hebben. Met onze mobiele cateringkraam weet u zeker dat uw stand indruk maakt op de beursbezoekers. Wij weten mensen naar uw stand te trekken zodat u ze kunt voorzien van de informatie die u wenst over te brengen, terwijl de bezoekers genieten van onze overheerlijke en vers gebakken poffertjes.

Originaliteit en gezelligheid

Met onze poffertjesstand heeft u een originele vorm van mobiele catering die voor veel gezelligheid zal zorgen. Onze medewerkers kunnen de vraag van de grote aantallen bezoekers aan uw evenement of van uw feest tegelijkertijd behandelen, zodat niemand lang hoeft te wachten. Wij zijn in staat om onze mobiele catering in minder dan een uur op te zetten en in slechts een half uur weer af te breken, zodat wij u en uw bezoekers zo min mogelijk tot last zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze vorm van mobiele catering en wilt u graag meer informatie ontvangen over catering op locatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van de gewenste informatie.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*