Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Eindhoven

Voor allerlei evenementen en feesten in Eindhoven heeft Poffertjes On Tour een passende aanvulling. Doordat er tegenwoordig enorm veel feestelijke gelegenheden georganiseerd worden, is men iedere keer weer op zoek naar iets bijzonders. Een mobiele poffertjeskraam in Eindhoven is dan een unieke en bijzondere verrassing voor uw gasten en bezoekers.

Proef de authentieke smaak

Vanuit onze poffertjeskraam bakken onze professionele bakkers, de poffertjes volgens Oudhollands recept. Hierdoor kunt u de authentieke smaak van deze eeuwenoude lekkernij echt proeven. De reacties die wij iedere keer weer ontvangen, zijn enkel positief. Doordat onze poffertjeswagen volledig mobiel is, kunnen wij op bijna iedere locatie in Eindhoven uit de voeten en de poffertjes serveren aan uw gasten.

Al jaren succesvol

Wij hebben ons als cateringorganisatie volledig toegelegd op het verzorgen van poffertjes op locatie en zijn daarmee al jaren succesvol. Dat succes is te danken aan de juiste mensen, apparatuur en ingrediƫnten, waardoor wij in staat zijn om snel en efficiƫnt, de lekkerste poffertjes te bakken.

Vrijblijvende kostenindicatie

Het enige dat u hoeft te doen om onze poffertjeskraam in Eindhoven te huren, is ons te benaderen. Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en via het contactformulier op deze website. Maak snel kennis met onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend om een kostenindicatie.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*