Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam Leiden

Menig kind is dolenthousiast wanneer zij een poffertjeskraam in Leiden tegenkomen. Bovendien zijn ook enorm veel volwassenen nog steeds erg verheugd, na een bezoek aan de poffertjeskraam van Poffertjes On Tour. Niet voor niets is onze kraam uitgeroepen tot de beste poffertjeskraam in 2011 – 2012.

Beleef de ware smaaksensatie

Deze titel hebben wij te danken aan onze vakkundige poffertjesbakkers, die in zeer korte tijd vele poffertjes van hoge kwaliteit tegelijk kunnen bakken. Door de ambachtelijke bereiding komt de smaaksensatie volledig tot uiting. Om dit te realiseren maken wij gebruik van hoogwaardige ingrediënten en de beste baktechnieken.

Geschikt voor diverse gelegenheden

Voor diverse gelegenheden in Leiden is onze poffertjeskraam geschikt. Zo kunt u onze kraam huren voor onder andere braderieën, bedrijfspresentaties, buurtfeesten en bruiloften. Wij kunnen op vrijwel iedere plek in Leiden onze poffertjeskraam installeren. Voor grote evenementen hebben wij zelfs een complete truck beschikbaar, zodat duizenden mensen in korte tijd van onze overheerlijke poffertjes kunnen genieten.

Bestel de kraam vandaag nog

Zoek niet verder naar andere cateringbedrijven en kies ervoor om onze poffertjeskraam in Leiden te huren. Wij brengen uw gelegenheid graag naar een hoger niveau met onze heerlijkheden. Bestel de kraam vandaag nog of vraag eerst om meer informatie over onze cateringdiensten.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*