Poffertjeskraam huren

Uitgeroepen tot Beste Poffertjeskraam 2011 - 2012!

06-19869769
Poffertjeskraam den Haag

Wie een poffertjeskraam in den Haag wilt huren voor een evenement, feest of andere gelegenheid, is op deze website aan het juiste adres. Zowel zakelijke als particuliere gelegenheden, worden door Poffertjes On Tour ingevuld met poffertjes die ter plaatse worden gebakken.

Zeer korte bereidingstijd

Vanuit onze mobiele poffertjeskraam, worden de poffertjes gebakken volgens het eeuwenoude recept. Professionele bakkers met jarenlange ervaring kunnen op vrijwel iedere locatie in den Haag, de kraam installeren en in korte tijd de heerlijkheden bereiden. Na afloop van de gelegenheid, wordt de kraam weer snel ingepakt, zodat wij in een half uur het terrein in den Haag weer kunnen verlaten.

Positieve invloed op het bedrijfsimago

Onze poffertjeskraam is ideaal voor het promoten van uw bedrijf tijdens een beurs of evenement. Wanneer u onze kraam naast uw promotiemateriaal positioneert, zult u ongetwijfeld de nodige bezoekers trekken. Dit zal het imago van uw organisatie positief beïnvloeden. Of het nu om een kleinschalige beurs of gigantisch publieksevenement gaat, onze poffertjeskraam is overal voor geschikt.

Vele jaren ervaring

De geavanceerde bakapparatuur en vele jaren ervaring, stelt ons in de gelegenheid om in zeer korte tijd, een grote hoeveelheid poffertjes te bakken en te serveren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw gasten lang moeten wachten. Contacteer ons direct voor meer informatie en het huren van onze poffertjeskraam in den Haag.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Opdracht omschrijving:*